Hva betyr klokken i GroupMe?
Hva betyr klokken i GroupMe?

Video: Hva betyr klokken i GroupMe?

Video: Hva betyr klokken i GroupMe?
Video: «ХРОНОС» | Научно-фантастическая короткометражка | Озвучка DeeaFilm 2024, April
Anonim

Det betyr at varsler for den kontakten er slått av. Du ville må slå dem på igjen for at kontakten ikke skal se klokke med en strek lenger.

Bare så, hva betyr bjelleikonet?

"Varsling" (den klokke ) lar deg slå varsler på og av for den kontakten. Hvis du har varslinger av, kan du vil se det lille klokke med en linje gjennom den på sammendragssiden der alle samtalene dine er.

På samme måte, hva betyr den røde klokken med en strek gjennom på Groupme? En gull eller gul klokke med en rød linje gjennom det, som ofte brukes på mobiltelefoner som et ikon for å dempe varsler eller ringelyder. En lydløs eller stille modus. Klokke Med Skråstrek ble godkjent som en del av Unicode 6.0 i 2010 under navnet Klokke With Cancellation Stroke» og lagt til Emoji 1.0 i 2015.

Videre, hva betyr en bjelle med en linje gjennom den?

At midler telefonens ringetone er slått av. Hvis du trykker på volum opp, kan det fjerne det, eller gå inn i telefoninnstillingene og slå på ringetonen igjen.

Hva betyr en bjelle ved siden av en e-post?

Slik aktiverer du varsler fra innboksen din: Trykk på Varsle meg når du blir bedt om det. E-poster med svarvarsler aktivert vil vise en klokke ikonet til venstre i innboksen din.

Anbefalt: