Hvilket språk er det beste for maskinlæring?
Hvilket språk er det beste for maskinlæring?

Video: Hvilket språk er det beste for maskinlæring?

Video: Hvilket språk er det beste for maskinlæring?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Maskinlæring er et voksende område innen informatikk og støtte for flere programmeringsspråk ML rammeverk og biblioteker. Blant alle programmeringsspråkene, Python er det mest populære valget etterfulgt av C++, Java, JavaScript og C#.

På samme måte, hva er bedre for AI Java eller Python?

Hastighet: Java Er raskere enn Python Som Java er et av de eldste språkene, det kommer med et stort antall biblioteker og verktøy for ML og datavitenskap. Java er utmerket når det kommer til skaleringsapplikasjoner, noe som gjør den til den beste valg for å bygge store og mer kompleks ML og AI applikasjoner.

Vet også, er C++ bra for maskinlæring? Ja, du kan alltid lære hvilket som helst fag med hvilket som helst språk, men NEI, det er IKKE FINT å lære maskinlæring med C++. Ikke gjør det. Dette betyr at selv om du bygger alt i Python, kjører du fortsatt under panseret C++ kode, så det er egentlig ingen ytelsesforskjell.

Herav, hvilket kodespråk brukes for AI?

Java, Python, Lisp, Prolog og C++ er store AI-programmeringsspråk som brukes for kunstig intelligens i stand til å tilfredsstille ulike behov i utvikling og design av forskjellig programvare.

Hvorfor Python er best for maskinlæring?

Smarte utviklere velger Python som deres foretrukne programmeringsspråk for myriade av fordeler som gjør det spesielt egnet for maskinlæring og dypelæring prosjekter. Python sin enkel syntaks og lesbarhet fremmer rask testing av komplekse algoritmer, og gjør språket tilgjengelig for ikke-programmerere.

Anbefalt: