Hva er C++-objektdelegering?
Hva er C++-objektdelegering?

Video: Hva er C++-objektdelegering?

Video: Hva er C++-objektdelegering?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

Objektdelegering muliggjør gjenstander skal gjenbrukes, som i C++ objekt arv, men beskytter mot skjørhet i basisklassen - tendensen til at basisklasser utvikler seg under avledede klasser. I grensesnitt delegasjon , en forelder gjenstand avslører grensesnittene til en inneholdt gjenstand som om de var deres egne.

På samme måte kan du spørre, hva er objektsammensetning og delegering i C++?

Komposisjon handler om relasjonene mellom gjenstander . Delegasjon handler om å overføre arbeid fra en gjenstand til en annen. Dette er faktisk forskjellige (men noen ganger relaterte) bekymringer. Det du har er B sammensatt av A (B refererer til A). B delegerer også sin ene metode til A.

For det andre, hva er delegatmetoder? EN delegere metode er en metode at delegat objektet forventes implementert. EN delegat er ganske enkelt en referanse til et annet objekt og en delegere metode er en metode av delegat . EN delegere metode implementerer tilbakeringingsmekanismen som vanligvis tar avsenderen som en av parameterne som skal kalles.

I forhold til dette, hva mener du med objektdelegering?

I gjenstand -orientert programmering, delegasjon refererer til å vurdere et medlem (eiendom eller metode) til en gjenstand (mottakeren) i sammenheng med en annen original gjenstand (avsenderen). Begrepet delegasjon brukes også løst for forskjellige andre forhold mellom gjenstander ; se delegasjon (programmering) for mer.

Hva er meningen med delegering?

Delegasjon er tildelingen av enhver myndighet til en annen person (normalt fra en leder til en underordnet) for å utføre spesifikke aktiviteter. Det er et av kjernebegrepene for ledelsesledelse.