Blir Zack og Maddie sammen?
Blir Zack og Maddie sammen?

Video: Blir Zack og Maddie sammen?

Video: Blir Zack og Maddie sammen?
Video: Liz Gillies and Maddison Brown Roast Each Other While Chatting About Dynasty 2024, April
Anonim

Han frier til henne i hemmelighet, selv om hun ikke vet at det er det han gjør, og Zack ender opp med å redde henne fra hennes marerittaktige ekteskap. På slutten av episoden lykker de endelig, selv om de fortsatt er venner og Zack fortsetter å flørte med forskjellige andre jenter som er gjester på S. S.

Dessuten, hvor gammel er Maddie i Suite Life of Zack and Cody?

Maddie Fitzpatrick
Fullt navn Maddie Fitzpatrick
Kjønn Hunn
Alder 15 (sesong 1) 15-16 (sesong 2) 16-17 (sesong 3) 17-18 (sesong 1 av The Suite Life on Deck)
Øyenfarge

Deretter er spørsmålet, hvilket hotell brukte de til Tipton? De Tipton Hotel er hvor Zack, Cody, Carey og London bor alle, og hvor flertallet av de andre karakterene i serien fungerer. Det er hovedinnstillingen for teserier. De Tipton Hotel er lokalisert i Boston, Massachusetts. Hotell Vancouver brukes til utsiden av hotell.

I denne forbindelse, hvilken er Zack og hvilken er Cody?

Cody Martin (Cole Sprouse) er en av de to hovedpersonene i The Suite Life-serien, den andre er hans bror, Zack Martin. Han er en intelligent og omtenksom karakter som dukker opp i The Suite Life of Zack & Cody , spin-off The Suite Life on Deck, og Disneyoriginal-filmen, The Suite Life Movie.

Hvor gikk Zack og Cody på college?

Tvillingene gikk på Buckner Middle School i sesong 1 og 2, Cheevers High School i sesong 3 av The Suite Lifeof Zack & Cody , og deretter Seven Seas High om bord på SS Tipton i The Suite Life on Deck. Cody er mer erudite, moden og intelligent enn Zack.

Anbefalt: