Gir fullskjerm mer FPS?
Gir fullskjerm mer FPS?

Video: Gir fullskjerm mer FPS?

Video: Gir fullskjerm mer FPS?
Video: Change This Setting to Get MAX FPS in Fortnite Chapter 4!🤐 #fortnite 2024, April
Anonim

Full skjerm skal gi maksimum FPS , siden windows dedikerer mer ressurser til full skjerm apper og applikasjonen har full kontroll over skjermutgangen.

Dessuten, øker fullskjerm FPS?

Generelt: Spill i Full skjerm ha det bedre Opptreden , bare fordi explorer.exe i Windows kan ta en pause. I vindusmodus må den gjengi spillet og alt annet du har åpent. Men hvis det er fullskjerm , den gjengir alt fra skrivebordet når du skifter dit.

Spørsmålet er deretter, reduserer fullskjerm inndataforsinkelse? I kantløs vindumodus får spillet en Nedre prioritet enn i full skjerm modus, og dermed forårsaker inputlag . Selv om din FPS er fint i begge moduser, den input lag er fortsatt der fordi det ikke er FPS etterslep . Din FPS kan være 200+ og du kan Har fremdeles inputlag.

I forhold til dette, hva er forskjellen mellom fullskjerm og fullskjerm i vinduer?

Full skjerm gir spillet eksklusiv kontroll over skjermen, mens grenseløst kjører spillet i vinduet som dekker hele skjermen. Den viktigste praktiske forskjell er det spillet i grenseløst må adlyde skrivebordet vindu leder som alle andre vindu , og som inkluderer vsync.

Hva gjør fullskjermoptimalisering?

Fullskjermoptimalisering er en ny Windows 10-funksjon designet for å forbedre PC-ens ytelse under spilløkter, samt kjøre spillet på en kantløs full skjerm . Den er mulig å deaktivere fullskjermoptimalisering for spill på Windows 10, men la oss først diskutere om det er verdt det gjør det eller ikke.

Anbefalt: