Innholdsfortegnelse:

Hvordan kan data valideres når de legges inn i en database?
Hvordan kan data valideres når de legges inn i en database?

Video: Hvordan kan data valideres når de legges inn i en database?

Video: Hvordan kan data valideres når de legges inn i en database?
Video: Avi Loeb: Consciousness, UAPs, Jacques Vallée [Part 2] 2024, Kan
Anonim

Validering er en prosess der data lagt inn de database er sjekket til sørg for at det er fornuftig. Den kan ikke sjekke om eller ikke data lagt inn er korrekt. Den kan bare sjekk om eller ikke data gir mening. Validering er en måte å prøve på til redusere antall feil under prosessen med data input.

Så hvordan kan data valideres?

Datavalidering betyr å kontrollere nøyaktigheten og kvaliteten på kilden data før bruk, import eller annen behandling data . Ulike typer validering kan utføres avhengig av destinasjonsbegrensninger eller mål. Datavalidering er en form for data rensing.

Foruten ovenfor, hva er verifisering i en database? Data bekreftelse er en prosess der ulike typer data kontrolleres for nøyaktighet og inkonsekvenser etter at datamigrering er utført. Det hjelper å fastslå om data ble nøyaktig oversatt når data overføres fra en kilde til en annen, er komplett og støtter prosesser i det nye systemet.

På denne måten, hvordan legger du til validering i en database?

Opprett en postvalideringsregel

  1. Åpne tabellen du vil validere poster for.
  2. På Felt-fanen, i Feltvalidering-gruppen, klikk Validering, og klikk deretter Record Validation Rule.
  3. Bruk uttrykksbyggeren for å lage regelen.

Hva er validering og verifisering i databasen?

Data bekreftelse er en måte å sikre at brukeren skriver inn det han eller hun har til hensikt, med andre ord for å sikre at brukeren ikke gjør en feil når han legger inn data. Validering handler om å sjekke inndataene for å sikre at de samsvarer med datakravene til systemet for å unngå datafeil.

Anbefalt: