Innholdsfortegnelse:

Hva brukes Mulesoft til?
Hva brukes Mulesoft til?

Video: Hva brukes Mulesoft til?

Video: Hva brukes Mulesoft til?
Video: Building 1,080 lb Wood Wheels for the Borax Wagons | Massive Wheelwright Work 2024, April
Anonim

MuleSoft er en dataintegrasjonsplattform bygget for å koble sammen en rekke datakilder og applikasjoner, og utføre analyser og ETL-prosesser. MuleSoft har også utviklet koblinger for SaaS-applikasjoner for å tillate analyse av SaaS-data i forbindelse med skybaserte og tradisjonelle datakilder.

Ved siden av dette, hvorfor brukes MuleSoft?

Mulesoft er en integreringsplattform som hjelper virksomheten med å koble data, applikasjoner, enheter på tvers av lokale og skydatabehandlingsmiljøer. ESB står for Enterprise Service Bus. ESB er en integrasjonsplattform som lar utviklere enkelt koble til applikasjoner.

Videre, hva er MuleSoft API? API er akronymet for Application Programming Interface, som er en programvareformidler som lar to applikasjoner snakke med hverandre.

Spørsmålet er deretter, hva er fordelene med MuleSoft?

Anypoint-plattformfordeler

  • Lås opp eldre systemer, koble raskt eldre eiendeler til SaaS-teknologier, og reduser integrasjonskostnader - uten å forstyrre eksisterende forretningsprosesser.
  • Øk utviklerproduktiviteten og reduser utviklingstiden gjennom åpne teknologier som fremmer gjenbrukbarhet, modularitet og samarbeid.

Hva er MuleSoft i Salesforce?

MuleSoft kan koble til ethvert system, program, data og enhet for å slippe løs kraften til Customer 360. Sammen, MuleSoft og Salesforce gi bedrifter muligheten til å låse opp data på tvers av systemer, utvikle skalerbart integrasjonsrammeverk og til slutt skape differensierte, tilkoblede opplevelser i raskt tempo.

Anbefalt: