Kan du bruke node js med WordPress?
Kan du bruke node js med WordPress?

Video: Kan du bruke node js med WordPress?

Video: Kan du bruke node js med WordPress?
Video: How to Connect Your Domain to a Managed WordPress Website 2024, April
Anonim

Wordpress vil ikke fungere sammen med Node JS , fordi wordpress er et CMS som internt bruker PHP og MySQL. Men du kan du blande begge teknologiene i samme server.

Herav, hvorfor er node js bedre enn PHP?

Ulike grunner gjør den ene mer foretrukket fremfor den andre. Node . js er mer omfattende og raskere sammenlignet med PHP som kan gjøre det til et mer levedyktig valg. Noen programmerere foretrekker imidlertid PHP fordi det er lettere å plukke opp enn en Node.

Spørsmålet er deretter, har WordPress et API? WordPress har allerede flere APIer , for ting som plugins, innstillinger og kortkoder. Disse kan brukes av plugin- og temautviklere til å samhandle med WordPress kjernen og få ting til å skje (som å lage kortkoder og legge til innstillingsskjermer til WordPress admin).

Så, hva er formålet med node JS?

Node. js er en plattform bygget på Chromes JavaScript-kjøretid for enkelt å bygge raske og skalerbare nettverksapplikasjoner. Node. js bruker en hendelsesdrevet, ikke -blokkerende I/O-modell som gjør den lett og effektiv, perfekt for dataintensive sanntidsapplikasjoner som kjører på tvers av distribuerte enheter.

Hva er et WordPress-nettsted?

WordPress er en online, åpen kildekode nettsted opprettelsesverktøy skrevet i PHP. Men i non-geek speak, er det sannsynligvis den enkleste og mest kraftfulle blogging og nettsted innholdsstyringssystem (eller CMS) som eksisterer i dag.

Anbefalt: