Hvordan lagrer jeg kjørende konfigurasjon i Packet Tracer?
Hvordan lagrer jeg kjørende konfigurasjon i Packet Tracer?

Video: Hvordan lagrer jeg kjørende konfigurasjon i Packet Tracer?

Video: Hvordan lagrer jeg kjørende konfigurasjon i Packet Tracer?
Video: КЕМПИНГ в ДОЖДЬ - ТЕНТ с палкой 2024, Mars
Anonim

De kjører konfigurasjon er lagret i RAM; de oppstartskonfigurasjon er lagret i NVRAM. For å vise gjeldende kjører konfigurasjon , gå inn i showet løping - konfig kommando. Skriv inn kopien løping - oppstart av konfig - konfig kommando til lagre den nåværende kjører konfigurasjon til oppstartskonfigurasjon fil i NVRAM.

Spørsmålet er også, hvordan kopierer jeg en kjørende konfigurasjon fra konsollen?

Koble til enheten heller via konsoll kabel, Telnet eller SSH. 3. Logg på > Gå til aktiveringsmodus > utsted en " kopi kjører - konfig tftp”* kommando > Angi IP-adressen til TFTP-serveren > Gi sikkerhetskopifilen et navn. Merk: Du kan også bruke oppstart- konfig til kopiere de konfig lagret i NVRAM i stedet for løping - konfig.

hvordan lagrer du en kommando i en Cisco-svitsj? Til lagre den konfigurasjonen, kopier den til oppstartskonfigurasjonen, som betyr at den er lagret i ikke-flyktig RAM (NVRAM), slik at konfigurasjonen beholdes når du slår av strømmen. Den avviklede kommando er kort og enkel, ikke fleksibel med fulle alternativer som den nyere kommando.

Følgelig, hva er kommandoen kopi oppstartskonfigurasjon som kjører config for?

Kopi kjører - Konfigurer oppstart - Konfig (også kjent som, Kopiere - Løpe -Start) – Dette lagrer gjeldende kjører konfigurasjon til de oppstartskonfigurasjon i NVRAM. Dette cisco kommando er nødvendig for å lagre din kjører konfigurasjon slik at når ruteren laster på nytt, laster den opp til høyre konfigurasjon fil.

Hvordan lagrer jeg endringer i oppstartskonfigurasjonsfilen?

Løpingen konfigurasjon er lagret i RAM; de oppstartskonfigurasjon er lagret i NVRAM. For å vise gjeldende løp konfigurasjon , gå inn i showet som kjører- konfig kommando. Skriv inn kopien som kjører- oppstart av konfigurasjon - konfig kommando til lagre gjeldende kjører konfigurasjon til oppstartskonfigurasjonsfil i NVRAM.

Anbefalt: