Krever dimmerbrytere spesielle ledninger?
Krever dimmerbrytere spesielle ledninger?

Video: Krever dimmerbrytere spesielle ledninger?

Video: Krever dimmerbrytere spesielle ledninger?
Video: Animal Farm Novella by George Orwell 🐷🌲 | Full Audiobook 🎧 | Subtitles Available 2024, April
Anonim

Mest dimmere er designet for å passe til en standard veggboksåpning, noe som gjør det enkelt å bytte ut bytte om for ethvert gløde- eller halogenlys med en mørkere . Dimmere kommer i to grunnleggende ledninger konfigurasjoner: standard enpolet dimmere og treveis dimmere . Du vil trenge en treveis mørkere og en treveis bytte om.

I denne forbindelse, hvilken ledning bruker jeg for en dimmerbryter?

Ny dimmere har enten en grønn jording metalltråd eller en grønn jordingsskrue som du må koble til en jordingskilde hvis en er tilgjengelig. Hus kablet med plastmantel kabel har nesten alltid bar kobbergrunn ledninger som du vil koble til bryteren dimmebryter.

På samme måte må du bruke en spesiell dimmerbryter for LED-lys? På grunn av deres kretsløp, LED er ikke alltid forenlig med tradisjonelle dimmebrytere . Hvis du vil like din LED å være dimbar , du trenger til gjøre en av to ting: finne LED pærer som er kompatible med tradisjonelle dimmere , eller bytt ut din nåværende dimmebryter med en forkant ( LED -kompatibel) mørkere.

For det andre, hvor går den røde ledningen på en dimmerbryter?

rød er den byttet om bly (eller en reisende i en 3-veis installasjon), og er festet til byttet om varmt går til lyset. rød med hvit er en reisende, brukt til 3-veis installasjoner. I din situasjon vil du bare begrense dette. Grønn er jordet, og er festet til jordingslederen.

Hvor vanskelig er det å installere dimmerbryter?

  1. Introduksjon. Å installere en dimmerbryter er like enkelt som å installere en enpolet bryter, og justerbar takbelysning er en stor forbedring som appellerer til ethvert hjem.
  2. Slå av strømmen. Slå av strømmen til kretsen ved strømbryteren eller sikringsskapet.
  3. Fjern ledningene fra den gamle bryteren.

Anbefalt: