Innholdsfortegnelse:

Hvordan slår du på en Droid X?
Hvordan slår du på en Droid X?

Video: Hvordan slår du på en Droid X?

Video: Hvordan slår du på en Droid X?
Video: Sådan slår du NFC til på en Android telefon 2024, September
Anonim

Droid X For Dummies

  1. Til sving telefonen på, trykk på strømknappen. Telefonen svinger seg på.
  2. Til sving telefonen av, trykk og hold inne strømknappen. Hvis du ombestemmer deg og ikke vil slå av telefonen, trykker du på mykknappen Tilbake for å avbryte.
  3. Trykk på Power Off-elementet; trykk deretter på OK-knappen for å bekrefte.

Tilsvarende, hvordan slår du på en Droid?

Til sving på telefonen, trykk og hold nede Makt knappen (øverst til høyre på siden) i ca. 2 sekunder til skjermen svinger på. Til sving av telefonen, trykk og hold nede Makt knappen, og trykk deretter på Makt av menyen som åpnes.

Også, hvordan fikser du en svart skjerm på en Motorola Droid? Trykk og hold inne Volum ned og Strøm-knappene samtidig til enheten slås på. Trykk på volum ned-knappen til flagget ved siden av av/på-knappen viser gjenopprettingsmodus. Trykk på av/på-knappen for å starte enheten på nytt til gjenopprettingsmodus. Android logo med No Command-etiketten vil da vises på skjerm.

Videre, hva gjør jeg hvis min Motorola Droid ikke slår seg på?

Enhet Vil ikke slå på / Av - Motorola . Trykk og hold kraften knappen i ca. 10 sekunder eller til de enhet makt sykluser. Hvis enheten gjør det ikke strøm på eller ikke svarer, forsøk de følgende: Plugg de enheten inn i en produsentgodkjent vegglader og vent 1-2 minutter.

Hvordan slår du av denne telefonen?

Slå av Trykk vanligvis på " Makt "-knappen på Android-en din for å vekke fra hvilemodus. Trykk og hold nede " Makt "-knappen for å åpne Enhet Alternativer dialog. Trykk på " Slå av " i dialogvinduet. De enhet vil lukke ned.

Anbefalt: