Hva er en skyrørledning?
Hva er en skyrørledning?

Video: Hva er en skyrørledning?

Video: Hva er en skyrørledning?
Video: B Praak : UDD GAYA (Full Video) Jaani | Gurnam Bhullar | Tania | LEKH Movie Song 2024, Kan
Anonim

Cloud Pipeline løsningen samler AWS, GCP og Azure databehandlings- og lagringsressurser i én enkelt tjeneste. Hver rørledning representerer et arbeidsflytskript med versjonert kildekode, dokumentasjon og konfigurasjon. Du kan lage slike skript i Cloud Pipeline miljø eller last dem opp fra den lokale maskinen.

Bare så, hva er en kodepipeline?

AWS CodePipeline er et Amazon Web Services-produkt som automatiserer programvaredistribusjonsprosessen, slik at en utvikler raskt kan modellere, visualisere og levere kode for nye funksjoner og oppdateringer. Denne metoden kalles kontinuerlig levering.

I tillegg, hva er en pipeline i Azure DevOps? Azure rørledninger er en fullverdig tjeneste for kontinuerlig integrasjon (CI) og kontinuerlig levering (CD). Det fungerer med din foretrukne Git-leverandør og kan distribueres til de fleste store skytjenester, som inkluderer Azure tjenester. Eller du kan bruke den klassiske editoren i Azure DevOps nettportal på asurblått .com.

På samme måte spørs det, hva er datapipeline AWS?

AWS Data Pipeline er en nettjeneste som du kan bruke til å automatisere bevegelse og transformasjon av data . Med AWS Data Pipeline , kan du definere data -drevne arbeidsflyter, slik at oppgaver kan være avhengig av vellykket gjennomføring av tidligere oppgaver.

Hva er bygge rørledning?

Rørledning . EN Rørledning er en brukerdefinert modell av en CD rørledning . EN Rørledningens kode definerer hele din bygge prosess, som vanligvis inkluderer stadier for bygning en applikasjon, teste den og deretter levere den. Også en rørledning blokk er en sentral del av Declarative Rørledning syntaks.

Anbefalt: