Hva er forskjellen mellom lagre og vedvare i dvalemodus?
Hva er forskjellen mellom lagre og vedvare i dvalemodus?

Video: Hva er forskjellen mellom lagre og vedvare i dvalemodus?

Video: Hva er forskjellen mellom lagre og vedvare i dvalemodus?
Video: Video 936 Hva er god kundeservice? For alle som jobber på restaurant, butikk, hotell, resepsjon ++ 2024, Kan
Anonim

Her er forskjellen mellom lagre og vedvare metode: Returtypen til fortsette metoden er ugyldig mens returtype av lagre metoden er serialiserbart objekt. Men bot av dem INSERT også poster i databasen. En annen forskjellen mellom vedvare og lagre er at begge metodene gjør et forbigående objekt til vedvarende tilstand.

Heri, som er bedre å lagre eller vedvare i dvalemodus?

Forskjell mellom lagre og fortsette metode i Gå i dvale Lik lagre metode fortsette også SETT INN poster inn i databasen, men returnerer type fortsette er ugyldig mens retur type lagre er et serialiserbart objekt. 2) En annen forskjell mellom fortsette og lagre er at begge metodene gjør en forbigående forekomst vedvarende.

Man kan også spørre, hva er persist i dvalemodus? Dvalemodus vedvarer ligner på lagre (med transaksjon) og legger til enhetsobjektet til den vedvarende konteksten, slik at eventuelle ytterligere endringer spores. Hvis objektegenskapene endres før transaksjonen er forpliktet eller økten tømmes, vil den vil også lagres i databasen.

Videre, hva er forskjellen mellom Merge og persister i dvalemodus?

JPA og Gå i dvale gi annerledes metoder for å fortsette nye og for å oppdatere eksisterende enheter. Du kan bruke metodene fortsette og lagre for å lagre en ny enhet og metodene slå sammen og oppdater for å lagre endringene til en løsrevet enhet i database.

Hvordan fungerer lagring eller oppdatering i dvalemodus?

lagre () metoden gjør en SETT INN for å lagre objektet i databasen, og det returnerer også identifikatoren generert av databasen. På den andre siden, lagreEllerOppdater () kan brukes til å feste et løsrevet objekt i Gå i dvale Økt, dvs. det kan gjøre INSERT eller OPPDATERING avhengig av om objektet finnes i databasen eller ikke.

Anbefalt: