Hva er instansbutikk AWS?
Hva er instansbutikk AWS?

Video: Hva er instansbutikk AWS?

Video: Hva er instansbutikk AWS?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

An AWS-forekomstbutikk er en midlertidig Oppbevaring type plassert på disker som er fysisk koblet til en vertsmaskin. Forekomstbutikker består av enkelt eller flere forekomstbutikk volumer eksponert som blokkenheter. Blokkere Oppbevaring på AWS er tilgjengelig med AWS EBS. En gang en forekomst avsluttes, går alle dataene tapt.

Folk spør også, hva er forskjellen mellom instansbutikk og EBS i AWS?

EBS volum er nettverkstilkoblet stasjon som resulterer i treg ytelse, men data er vedvarende, noe som betyr at selv om du starter den på nytt forekomst data vil være der. Forekomstbutikk er fysisk tilkoblet enhet som gir bedre ytelse, men data vil gå tapt én gang forekomst startes på nytt.

I tillegg, hva er oppstartstid for en instansbutikkstøttet instans i AWS? 1 til 5

Spørsmålet er også, hva er EBS-forekomstlagring?

en " EBS -støttet" forekomst er en EC2 forekomst som bruker en EBS volum som rotenheten. Du kan tenke deg EBS volumer som en slags Network Attached Oppbevaring . Hvis maskinvaren til den virtuelle maskinen svikter, EBS volum kan ganske enkelt flyttes til en annen virtuell maskin og relanseres. I teorien vil du ikke miste noen data.

Hvordan åpner jeg en ec2-forekomstbutikk?

Åpne din Amazon EC2 konsoll på aws .amazon.com/ ec2 og klikk på " Start forekomst ". Velg din AMI og forekomst skriv inn de neste 2 trinnene, og klikk "Neste: Konfigurer Forekomst Detaljer". For å få SSD for forekomstbutikk , velg en forekomst type med SSD.

Anbefalt: