Innholdsfortegnelse:

Hva er Jenkins-arbeidsområdet?
Hva er Jenkins-arbeidsområdet?

Video: Hva er Jenkins-arbeidsområdet?

Video: Hva er Jenkins-arbeidsområdet?
Video: Create Jenkins Job to build Local Workspace || How to run Jenkins job with local workspace ? 2024, Kan
Anonim

Et stabilt bygg er et vellykket bygg som har bestått de kvalitetskriteriene du måtte ha konfigurert, for eksempel enhetstester, kodedekning og så videre. De arbeidsområde katalogen er hvor Jenkins bygger prosjektet ditt: det inneholder kildekoden Jenkins sjekker ut, pluss alle filer som er generert av selve bygget.

Følgelig, hvordan finner jeg arbeidsområdet mitt i Jenkins?

5 svar

  1. Gå til Jenkins-bygget.
  2. Klikk på Pipeline-trinnene på venstre side.
  3. Deretter høyreklikker du på lenken som sier "Tildel node: Start - (x min i blokk)"
  4. Klikk på arbeidsområdet på venstre side. Ferdig!

Foruten ovenfor, hvor lagres Jenkins jobber? Jenkins lagrer konfigurasjonen for hver jobb i en navngitt katalog i arbeidsplasser /. De jobb konfigurasjonsfilen er config. xml, byggene er lagret i builds/, og arbeidskatalogen er workspace/. Se Jenkins dokumentasjon for en visuell representasjon og ytterligere detaljer.

I denne forbindelse, hvordan endrer jeg arbeidsområdekatalogen i Jenkins?

Globalt endrer plassering av arbeidsområdet for alle jobber Naviger til Jenkins -> Administrer Jenkins -> Konfigurer System og klikk på Avansert-knappen på høyre side. Nå kan du endring din arbeidsområde og bygge katalog til noen andre plassering på maskinen din.

Hvordan sletter jeg et arbeidsområde i Jenkins?

Det er en måte å rydde opp på arbeidsplass i Jenkins . Du kan rydde opp i arbeidsområde før bygging eller etter bygging. Først, installer Arbeidsområde Cleanup Plugin. For å rydde opp i arbeidsområde før bygg: Under Byggmiljø merker du av i boksen som sier Slett arbeidsområde før byggingen starter.

Anbefalt: