Har alle iPads samme lader?
Har alle iPads samme lader?

Video: Har alle iPads samme lader?

Video: Har alle iPads samme lader?
Video: 7 аксессуаров для iPad, которые не сломают банк в это Рождество! 2024, Kan
Anonim

Laderne ha endret form med årene, men de gamle vil fortsatt gjøre det gjøre de samme jobb. De iPader bruke ladere med høyere strøm enn iPod og iPhone. Du bruker en iPad lader med en iPod eller iPhone, men ikke omvendt. Strømnivået er for lavt til å lade opp tilstrekkelig iPad.

Følgelig, hva slags lader bruker en iPad?

Sørg for at du er det lader din iPad med a10 eller 12 watt lader . Et av få tilbehør som følger med iPad er en USB-strømadapter, som vil lade enheten fra en 110V stikkontakt.

I tillegg, kan du bruke iPhone-lader på iPad? Ja, du kan lade noen iPhone trygt ved hjelp av en iPad-lader . På den andre siden, ja du kan lade en iPad ved å bruke en lavere wattstyrke iPhone adapter, men dette vil være tregere enn å bruke 12W-adapteren som følger med.

Heri, kan du lade en iPad med en iPhone-lader?

Ja, du kan bruk din iPhone lader med iPad . Dette skal ikke skade iPad eller lader . Imidlertid, siden iPad er forsynt med lavere strøm lader tar lengre tid. Begge iPhone og iPad ladning med 5V, men iPadlader gir 2A mens iPhone lader gir kun 1A.

Hvorfor går iPad-laderen fra hverandre?

Svar: A: Svar: A: Den iPad lader har to deler, den lader seg selv og en plugg "andnebb" som glir på lader blokkere. Alt som trengs i andre land er en adapter for støpselet til stikkontakten, eller utskifting av "andnebben" med en pluggdel for det forskjellige landet.

Anbefalt: