Innholdsfortegnelse:

Hva er de nye funksjonene i Exchange Server 2013?
Hva er de nye funksjonene i Exchange Server 2013?

Video: Hva er de nye funksjonene i Exchange Server 2013?

Video: Hva er de nye funksjonene i Exchange Server 2013?
Video: ПОЧЕМУ Я ЖДУ L4D3 2024, Kan
Anonim

Microsofts Exchange Server 2013: Hva er nytt

  • Frakoblet støtte i OWA: E-poster og handlinger synkroniseres automatisk neste tidstilkoblingen gjenopprettes.
  • Site Postbokser bringe Utveksling e-poster og SharePoint-dokumenter sammen.
  • Outlook Web App tilbyr tre forskjellige UI-oppsett optimalisert for nettlesere for skrivebord, tavle og telefon.

Bare så, hva er Exchange Server 2013 og dens utvikling?

Exchange Server 2013 er evolusjonen av et produkt som konsekvent har blitt bedre de år fra det er røtter. Databasetilgjengelighetsgrupper (DAGs)- Exchange-serveren 2007-konseptet Cluster Continuous Replication (CCR) ble erstattet med et konsept kalt databasetilgjengelighetsgrupper i Exchange Server 2010.

I tillegg, hva er forskjellen mellom Exchange 2010 og 2013? I Utveksling 2010 , var det fem tilgjengelige serverroller: Client Access, Hub Transport, Mailbox, Unified Messaging og Edge Transport. I Utveksling 2013 , har disse rollene blitt konsolidert til bare to hovedroller: klienttilgang og postboksserverroller. RPC håndteres nå kun innenfor postboksserverrollen.

Herav, hva er de nye funksjonene i Exchange Server 2016?

Noen av de viktigste teknologiske endringene og innovasjonene i Utveksling 2016 inkludere redesignet arkitektur (ingen CAS-rolle), ny OWA klient, ny transportprotokoll, forbedret dokumentsamarbeid, eDiscovery og DLP-oppgraderinger, bedre ytelse og mer.

Hva er den nye 2019-børsen?

Exchange 2019 vil inneholde noen forbedringer som allerede er brukt i Exchange Online, for eksempel Ikke videresend og forenklet kalenderdeling. I tillegg, Microsoft legger til muligheten for administratorer til å administrere hendelser i brukernes kalendere og til å tildele og delegere tillatelser lettere gjennom nye PowerShell-cmdlets.

Anbefalt: