Hva er Trends-nettverk og kritisk tenkning?
Hva er Trends-nettverk og kritisk tenkning?

Video: Hva er Trends-nettverk og kritisk tenkning?

Video: Hva er Trends-nettverk og kritisk tenkning?
Video: Webinar: Kritisk lesing og tenkning 2024, April
Anonim

Trender , Nettverk og kritisk tenkning (TNCT) Trender er generell retning der noe utvikler seg eller endrer seg. Nettverk et arrangement av kryssende horisontale og vertikale linjer. Kritisk tenking er den objektive analysen og evalueringen av et problem for å danne en vurdering.

Følgelig, hva er Trend Network?

Trend : Nettverk av ting. Vi ser utviklingen der nettet smelter sammen med alle slags enheter og apparater som smartringer, klokker, telefoner, biler osv. Disse tingene er ikke bare koblet til nettet, men også til hverandre. De Nettverk of things (også kjent som tingenes internett) handler om det.

Man kan også spørre, hva er noen eksempler på trender og moter? Lengre eksempler av kjepphester inkluderer stolpesitting, dans av Shake og Tamagotchi. An eksempel av en trend ville være håndvesker. Trender er drevet av funksjonelle behov, og håndvesker ble skapt for funksjonalitet.

Med tanke på dette, hvorfor trenger vi å studere trendnettverk og kritisk tenkning?

Trender nettverk og kritisk tenkning i det 21. århundre gir effektivitet i læring, det gjør oss i stand til å tenke kritisk og klokt under pressede situasjoner. Den er viktig for å ta beslutninger. Væpnet med kunnskap og holdning til dette emnet former et individ til å være en kompetent og nøyaktig del av samfunnet.

Hva er elementene i trenden?

Du forstår nå de tre grunnleggende elementer av en trend : grunnleggende menneskelige behov; endring (både langsiktige skift og kortsiktige triggere); innovasjoner og kan identifisere spenningspunkter og nye kundeforventninger, som er der de viktigste mulighetene ligger når det kommer til forbruker trender.

Anbefalt: