Leverer bud på lørdager i Storbritannia?
Leverer bud på lørdager i Storbritannia?

Video: Leverer bud på lørdager i Storbritannia?

Video: Leverer bud på lørdager i Storbritannia?
Video: ჯენიფერ გეიზი - "უკიდურესი სიმაღლე" - აუდიო წიგნი 2024, Kan
Anonim

Foreløpig myHermes leveranse timer gjøre inkludere lørdager , men ikke på søndager eller helligdager. Det finnes imidlertid en rekke tjenester som kan samle inn og levere pakker på helger og helligdager, som alle er tilgjengelige til de laveste tilgjengelige prisene.

På samme måte, leverer bud på en lørdag?

lørdag Samling kurer Vår standard kurerer er ikke tilgjengelig for å lage en samling på en lørdag , men du kan bestille samme dag kurer tjeneste med City Sprint, 7 dager i uken. Hvis du ønsker å sende en pakke på en lørdag , kan du også bestille en Drop Off-tjeneste.

Vet du også, leverer DPD på lørdager i Storbritannia? Du kan også ha pakkene dine levert på en lørdag med DPD . Hvis du ønsker å ha pakken din levert på en lørdag , vi henter den på fredag. Kan ikke pakken din være det levert på en lørdag fordi mottakeren ikke er hjemme? I så fall vil vi prøve igjen påfølgende arbeidsdag.

Med tanke på dette, leverer Yodel på lørdager?

For tiden, Jodel kurerer ikke levere på lørdager , søndager eller helligdager. Det finnes imidlertid en rekke alternative tjenester å velge mellom hvis du vil ha pakkene dine hentet og levert over helgen, inkludert store navn som myHermes og DPD.

Leverer Hermes på en lørdag?

Kurerer jobber fra 08.00 til 20.00 mandag til fredag og fra 08.00 til 18.00 lørdager – men ikke på helligdager. For øyeblikket gjør vi ikke det samle inn pakker på søndager Din kurer vil alltid gjøre tre forsøk på å levere pakken din.

Anbefalt: