Hva er policy for lagringslivssyklus i NetBackup?
Hva er policy for lagringslivssyklus i NetBackup?

Video: Hva er policy for lagringslivssyklus i NetBackup?

Video: Hva er policy for lagringslivssyklus i NetBackup?
Video: Штукатурка стен - самое полное видео! Переделка хрущевки от А до Я. #5 2024, Kan
Anonim

EN lagringslivssykluspolicy (SLP) er en Oppbevaring planlegge for et sett med sikkerhetskopier. Operasjoner legges til SLP som bestemmer hvordan dataene lagres, kopieres, replikeres og beholdes. NetBackup prøver kopiene på nytt etter behov for å sikre at alle kopier blir opprettet.

I forhold til dette, hva er oppbevaringsperiode i NetBackup?

Du kan velge fra 0-100 bevaring nivåer. I en politikk er oppbevaringsperiode bestemmer hvor lenge NetBackup beholder sikkerhetskopiene eller arkivene som er opprettet i henhold til tidsplanen. Disse egenskapene gjelder for utvalgte hovedservere.

Man kan også spørre, hva er NetBackup-policy? EN NetBackup policy inneholder konfigurasjonsinnstillingene for en IBM® Netezza®-databasesikkerhetskopi. Det definerer reglene som NetBackup bruker når den sikkerhetskopierer klienter. Du bruker NetBackup Administrasjonskonsoll for å konfigurere en NetBackup policy . For en sikkerhetskopi av Netezza-databasen NetBackup policy er en "DataStore" Politikk.

Foruten dette, hva er lagringsenhet i NetBackup?

EN lagringsenhet er et merke som NetBackup forbinder med fysisk Oppbevaring . Etiketten kan identifisere en robot, en bane til et volum eller en diskpool. Lagringsenhet opprettelse er en del av flere andre veivisere. Imidlertid, a lagringsenhet kan opprettes direkte fra Oppbevaring nytte i NetBackup Administrasjonskonsoll.

Hvordan fungerer NetBackup-deduplisering?

NetBackup klienter sender sine sikkerhetskopier til en NetBackup mediaserver, som dedupliserer sikkerhetskopidataene. NetBackup sikkerhetskopierer og gjenoppretter klientdata og administrerer livssyklusene til dataene. Apparat deduplisering er en lagringsoptimalisering eller reduksjonsstrategi. Det reduserer lagringsplassen du måtte trenge.

Anbefalt: