Hva er Android-rammeverket?
Hva er Android-rammeverket?

Video: Hva er Android-rammeverket?

Video: Hva er Android-rammeverket?
Video: The FULL Beginner to Pro Roadmap for Android Development in 2023 2024, Kan
Anonim

De android rammeverk er settet med API-er som lar utviklere raskt og enkelt skrive apper for android telefoner. Den består av verktøy for å designe brukergrensesnitt som knapper, tekstfelt, bilderuter og systemverktøy som intensjoner (for å starte andre apper/aktiviteter eller åpne filer), telefonkontroller, mediespillere, ect.

Med tanke på dette, hva menes med Android-rammeverket?

Kort oppsummert kan du si det Android Framework er bunken med kode som utgjør operativsystemet som inkluderer nativelibraries som kanskje eller ikke er tilgjengelige for utvikleren. Den inkluderer verktøy for å designe brukergrensesnitt, arbeide med databaser, håndtere brukerinteraksjon, etc.

Dessuten, hva er et rammeverk i den? EN rammeverk er en generell "tom" applikasjon som enkelt kan tilpasses til en rekke spesifikke virkelige applikasjoner. EN rammeverk gir kode som etablerer en ideell komplett applikasjon som vet "hva" den skal gjøre, men den vet ikke "hvordan" den skal gjøres.

Her, er det noe rammeverk for Android?

PhoneGap fra Adobe er en av de mest populære Android app rammer i verden. Det kommer fra teamet bak Apache Cordova, en mobilutvikling med åpen kildekode rammeverk som bruker HTML5, CSS3 og JavaScript for utvikling på tvers av plattformer, og er fullstendig åpen kildekode.

Hva er arkitekturen til Android?

Android-arkitektur er en programvarestabel med komponenter for å støtte en mobilenhets behov. Android programvarestabel inneholder en Linux-kjerne, samling av c/c++-biblioteker som er eksponert gjennom en applikasjonsrammetjenester, kjøretid og applikasjon.

Anbefalt: