Hva er Cascade-alternativet i fremmednøkkel?
Hva er Cascade-alternativet i fremmednøkkel?

Video: Hva er Cascade-alternativet i fremmednøkkel?

Video: Hva er Cascade-alternativet i fremmednøkkel?
Video: How to create Foreign Key Constraint With ON UPDATE CASCADE in SQL Server - SQL Server Tutorial 79 2024, Kan
Anonim

CASCADE : Slett eller oppdater raden fra den overordnede tabellen, og slett eller oppdater automatisk de samsvarende radene i den underordnede tabellen. SET NULL: Slett eller oppdater raden fra den overordnede tabellen, og angi fremmednøkkel kolonne eller kolonner i den underordnede tabellen til NULL.

På denne måten, hva mener du med sletting av kaskade i fremmednøkkel?

EN fremmednøkkel med kaskade slette betyr at hvis en post i den overordnede tabellen er slettet , deretter de tilsvarende postene i den underordnede tabellen vil automatisk være slettet.

På samme måte, hva er meningen med Cascade i databasen? I SQL, kaskade slette midler hvis en av de overordnede postene slettes, vil alle de tilhørende underordnede postene bli slettet automatisk. I DBMS er det også en operasjon som heter gjennomgripende rulle tilbake.

Vet også, hva er et eksempel på en fremmednøkkel?

EN fremmednøkkel er en kolonne (eller kolonner) som refererer til en kolonne (oftest den primære nøkkel ) av en annen tabell. Til eksempel , si at vi har to tabeller, en KUNDE-tabell som inkluderer alle kundedata, og en ORDRE-tabell som inkluderer alle kundeordrer.

Hva gjør på oppdateringskaskade?

PÅ OPPDATER CASCADE betyr at hvis den overordnede primærnøkkelen endres, vil den underordnede verdien vil endre også for å reflektere det. PÅ OPPDATER CASCADE PÅ SLETT CASCADE betyr at hvis du OPPDATER ELLER SLETT forelderen, er endringen kaskade til barnet.

Anbefalt: