Hva er get and post-metoden i Android?
Hva er get and post-metoden i Android?

Video: Hva er get and post-metoden i Android?

Video: Hva er get and post-metoden i Android?
Video: REST API Series | Tutorial 7: HTTP Methods - GET, POST, PUT, DELETE, HEAD, OPTIONS, PATCH 2024, April
Anonim

1) GET metoden sender forespørselsparameter i URL-streng while POST metode sender forespørselsparameter i forespørselstekst. 2) FÅ forespørsel kan bare sende begrenset mengde data mens POST metode kan sende store mengder data til serveren.

Med tanke på dette, hva er forskjellen mellom GET- og POST-metoden?

Både GET og POST metoden brukes til å overføre data fra klient til server i HTTP-protokoll men Main forskjellen mellom POST og GET metoden er det FÅ bærer forespørselsparameter lagt til i URL-streng while POST har forespørselsparameter i meldingsteksten som gjør det sikrere å overføre data fra klient til

Videre, hva er get-metoden? Den legger til skjemadata til URL-en i navn/verdi-par. Lengden på nettadressen er begrenset av 2048 tegn. Dette metode må ikke brukes hvis du har et passord eller noe sensitiv informasjon som skal sendes til serveren. Den brukes til å sende inn skjemaet der brukeren kan bokmerke resultatet.

Tilsvarende, hva er forskjellen mellom GET- og POST-metoden i REST API?

FÅ : Den GET metoden midler hente uansett informasjon ( i form av en enhet) identifiseres av Request-URI. POST : Den POST metode brukes til å be om at opprinnelsesserveren godtar den vedlagte enheten i forespørsel som en ny underordnet ressurs identifisert av Request-URI i Forespørselslinje.

Hva er get and post-metoden i C#?

Hent og legg ut er metoder brukes til å sende data til serveren. Både metoder brukes i skjemadatahåndtering der hver enkelt har en viss forskjell på måten de jobber på. Det er viktig for deg å vite hvilken metode du bruker. Den brukes når url-en sendes til serveren.

Anbefalt: