Hvordan fungerer Facebook SDK?
Hvordan fungerer Facebook SDK?

Video: Hvordan fungerer Facebook SDK?

Video: Hvordan fungerer Facebook SDK?
Video: How Facebook is Stealing Billions of Views 2024, Kan
Anonim

De Facebook SDK er det som lar utviklere av mobilapper integrere Facebook i en mobilapp. SDK står for programvareutviklingssett, og det gjør det mulig å integrere et nettsted eller en app Facebook sømløst. Eksempler på hva du kan gjøre med Facebook SDK inkludere: Facebook innholdsdeling.

Her, hva er Facebook SDK?

Facebook SDK-er lar deg sende apphendelsesdata fra appen din til Facebook . Med apphendelsesdata kan du nøyaktig spore og måle handlingene folk utfører i appen din. Last ned SDK og følg instruksjonene: Komme i gang med apphendelser for iOS. Komme i gang med apparrangementer for Android.

For det andre, hva er en SDK og hvordan fungerer den? SDK står for "Software Development Kit", som er en fin måte å tenke på det - et sett. An SDK eller devkit fungerer på omtrent samme måte, og gir et sett med verktøy, biblioteker, relevant dokumentasjon, kodeeksempler, prosesser og/eller guider som lar utviklere lage programvareapplikasjoner på en bestemt plattform.

Folk spør også, hva er bruken av Facebook SDK?

Facebook SDK til Android Spor installasjoner og appåpninger, gi folk muligheten til å dele innhold eller støtte muligheten til å logge på med Facebook.

Hva er Facebook SDK for iOS?

Facebook SDK for iOS Dette åpen kildekode-biblioteket lar deg integrere Facebook inn i din iOS app. Lær mer om de medfølgende prøvene, dokumentasjon, integrering av SDK inn i appen din, få tilgang til kildekoden og mer på facebook .com/docs/ ios.

Anbefalt: