Innholdsfortegnelse:

Hvordan kobler jeg til Redis?
Hvordan kobler jeg til Redis?

Video: Hvordan kobler jeg til Redis?

Video: Hvordan kobler jeg til Redis?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Vert, port, passord og database

Som standard redis -cli kobles til serveren på 127.0. 0.1 port 6379. Som du kan gjette, kan du enkelt endre dette ved å bruke kommandolinjealternativer. For å spesifisere et annet vertsnavn eller en IP-adresse, bruk -h.

Så hvordan bruker jeg Redis?

Følg disse trinnene for å bygge Redis fra kilden og starte serveren

  1. Last ned Redis kildekode fra nedlastingssiden.
  2. Pakk ut filen. tar -xzf redis-VERSION.tar.gz.
  3. Kompiler og bygg Redis. cd redis-VERSJON. gjøre.
  4. Start Redis. cd src../redis-server.

Foruten ovenfor, hvor mange tilkoblinger kan Redis håndtere? Maksimalt antall klienter I Redis 2.6 er denne grensen dynamisk: som standard er den satt til 10000 klienter, med mindre annet er angitt av maxclients-direktivet i Redis. konf. Imidlertid sjekker Redis med kjernen hva som er det maksimale antallet filbeskrivelser som vi kan åpne (den myke grensen er sjekket).

Her, hvordan kobler jeg til Redis Docker?

Til koble til en Redis eksempel fra en annen Docker container, legg til --link [ Redis beholdernavn eller ID]: redis til den containeren havnearbeider kjør kommando. Til koble til en Redis eksempel fra en annen Docker container med et kommandolinjegrensesnitt, koble containeren og spesifiser verten og porten med -h redis -s 6379.

Hvordan vet jeg om Redis fungerer?

Sjekk om Redis fungerer Dette programmet kalles redis -cli. Kjører redis -cli etterfulgt av et kommandonavn og dens argumenter vil sende denne kommandoen til Redis forekomst løping på localhost på port 6379. Du kan endre verten og porten som brukes av redis -cli, bare prøv --help-alternativet for å kryss av bruksinformasjonen.

Anbefalt: