Hvordan opprettes et appdomene?
Hvordan opprettes et appdomene?

Video: Hvordan opprettes et appdomene?

Video: Hvordan opprettes et appdomene?
Video: Hvordan opprette et aksjeselskap - Webinar 2024, Kan
Anonim

AppDomains er opprettet ved. Netto kjøretid når en administrert applikasjon er initialisert. Når du starter ABC. EXE, den får en applikasjonsdomene.

Følgelig, hva er domenet til en applikasjon?

An applikasjonsdomene er en mekanisme (ligner på en prosess i et operativsystem) som brukes innenfor Common Language Infrastructure (CLI) for å isolere utført programvare applikasjoner fra hverandre slik at de ikke påvirker hverandre.

Deretter er spørsmålet, hva er et appdomene C#? Asp. Net introduserer konseptet med en Applikasjonsdomene som om kort tid er kjent som Appdomene . Det kan betraktes som en lettvektsprosess som er både en beholder og en grense. NET-applikasjoner fra å påvirke andre applikasjoner. An Appdomene kan ødelegges uten å påvirke de andre Appdomains i prosessen.

Med dette i øyesyn, hvor mange appdomener kan en prosess ha?

Prosess A kjører administrert kode med en applikasjonsdomene samtidig som Prosess B kjører administrert kode har tre applikasjonsdomener.

Hva er app-pool og app-domene?

applikasjon Domene er et ASP. NET-konsept som gir isolasjon for hver ASP. NET-applikasjon. applikasjon Basseng er et IIS-konsept som også gir isolasjon, men på prosessnivå. applikasjon Domene er kun tilgjengelig for ASP. NET-applikasjoner. Du kan resirkulere applikasjonspoolen i IIS-lederen.

Anbefalt: