Kan Skype for forretningssamtaler overvåkes?
Kan Skype for forretningssamtaler overvåkes?

Video: Kan Skype for forretningssamtaler overvåkes?

Video: Kan Skype for forretningssamtaler overvåkes?
Video: Samtaler og chat i Teams 2024, Kan
Anonim

Ja - begge deler Skype og Skype for Business tilby ulik grad av overvåkning . Skype Leder er det sentrale kontrollsenteret for Skype , og det er hvor følge kan overvåke bruk for ting som klokkeslett, dato, varighet og destinasjon for samtaler og samtaler.

I tillegg til dette, kan Skype for business chat overvåkes?

Ja - begge deler Skype og Skype for Business tilby ulik grad av overvåkning . Overvåkning med Skype for Business Online inkluderer å få data og rapporter om ting som peer-to-peer-aktivitet, konferansedeltakeraktivitet, "brukte klienter"-rapporter og "blokkerte brukeres rapporter".

Kan Skype for Business også brukes til å spionere på ansatte? Samtidig som Skype eller en annen app kan være det brukt som den viktigste meldingsappen mellom ansatte , spionasje på deres samtaler kan ikke rettferdiggjøres med det faktum at nevnte app er brukt for bedriftsrelaterte samtaler.

Foruten ovenfor, kan Skype overvåkes?

Skype brukere kan søk etter andre brukere og send dem meldinger. Skype anses ikke for å være et sikkert VoIP-system, da samtalene som gjøres over nettverket ikke bruker ende-til-ende-kryptering, noe som tillater rutine overvåkning av Microsoft og av offentlige etater.

Kan Google chat overvåkes?

Dessverre er det for øyeblikket ingen måte å motta et varsel når en kontakt logger seg på Gchat eller blir tilgjengelig. Kan leser min arbeidsgiver (sjefen min eller firmaet mitt) mine Gchats? Det korte svaret her er "kanskje". Det kommer an på hva/hvordan bedriften din er overvåkning datamaskinbruken din.

Anbefalt: