Hva er en node i HTML?
Hva er en node i HTML?

Video: Hva er en node i HTML?

Video: Hva er en node i HTML?
Video: Node.js #9 Создание базового роутинга (Create Base Routing) 2024, Kan
Anonim

en " node ", i denne sammenhengen er ganske enkelt en HTML element. "DOM" er en trestruktur som representerer HTML av nettstedet, og hver HTML element er en " node ". Se Document Object Model (DOM). Mer spesifikt, " Node " er et grensesnitt som er implementert av flere andre objekter, inkludert "dokument" og "element".

Så, hva er en tekstnode i HTML?

Alle kan ses HTML-tekst på en side (unntatt tekst i skjemaelementer eller egendefinerte innebygde objekter) er i tekstnoder . For eksempel er en div et ELEMENT node som kan inneholde barn noder . Det barnet noder kan være et annet ELEMENT noder eller de kan være det TEKST noder eller KOMMENTAR noder eller andre typer noder.

Vet også, er HTML-tag ansett som en node? EN HTML-element er en node . En XML element er en node.

På samme måte kan du spørre, hva er en node i koding?

Node (datavitenskap) Fra Wikipedia, det frie leksikonet. EN node er en grunnleggende enhet i en datastruktur, for eksempel en koblet liste eller tredatastruktur. Noder inneholder data og kan også lenke til andre noder . Koblinger mellom noder implementeres ofte av pekere.

Hva er en nodetype?

nodeType egenskap er et heltall som identifiserer hva node er. Det skiller forskjellig snill av noder fra hverandre, for eksempel elementer, tekst og kommentarer.

Anbefalt: