Hvordan endrer jeg Datepicker-formatet i bootstrap?
Hvordan endrer jeg Datepicker-formatet i bootstrap?

Video: Hvordan endrer jeg Datepicker-formatet i bootstrap?

Video: Hvordan endrer jeg Datepicker-formatet i bootstrap?
Video: Download component - Plotly Dash 2024, Kan
Anonim

Gå til linje 1399 og finn format : 'mm/dd/åååå'. Nå kan du endring dato format her. Gå til linje 1399 og finn format : 'mm/dd/åååå'. Nå kan du endring dato format her.

Hvordan endrer jeg Datepicker-formatet med tanke på dette?

Som standard er datoen format av jQuery UI Datovelger er USA format mm/dd/åå, men vi kan sette den til en egendefinert visning format , f.eks: for europeiske datoer dd-mm-åååå og så videre. Løsningen er å bruke Datovelger datoFormat-alternativet…og bruk følgende kode for å endring de format med alternativet datoFormat.

På samme måte, hvordan bruker du en datovelger? De Datovelger er knyttet til et standard skjemainndatafelt. Fokuser på inngangen (klikk eller bruk tabulatortasten) for å åpne en interaktiv kalender i et lite overlegg. Velg en Dato , klikk et annet sted på siden (uskarp inndata), eller trykk på Esc-tasten for å lukke. Hvis en Dato er valgt, vises tilbakemelding som inngangens verdi.

Dessuten, har bootstrap en Datepicker?

Støvelhempe - Datovelger gir en fleksibel Datovelger widget i Støvelhempe stil. Versjoner økes i henhold til semver.

Hvordan kan jeg få gjeldende dato i Datepicker?

Å sette dagens dato har kontroll til hvilket jQuery-grensesnitt Datovelger bind, bruk setDate()-metoden. Sende Dato objekt som må settes som et argument til metoden setDate(). Hvis du vil sette den til dagens dato så kan du passere' i dag ' som argument.

Anbefalt: