Hva er Looker com?
Hva er Looker com?

Video: Hva er Looker com?

Video: Hva er Looker com?
Video: 15 сумасшедших лодок, в которые вы должны поверить 2024, April
Anonim

Looker er en app for dataoppdagelse som gir innovative funksjoner for datautforskning for både store og små bedrifter. Med den kan de få tilgang til et nettbasert grensesnitt der de enkelt kan få sanntidsinnsikt om driften via dataanalyse.

Bare så, hvor mye koster looker?

En gratis prøveversjon er tilgjengelig. I følge en tredjepartsside, Looker tilbyr abonnement prissetting som varierer fra $3 000 – $5 000 per måned for 10 brukere, og $50 per måned for hver ekstra bruker.

hvor er Looker basert? Looker Data Sciences (å gjøre forretninger som Looker ) er et amerikansk programvareselskap med hovedkontor i Santa Cruz, California. Looker markedsfører en forretningsintelligensplattform for utforskning og oppdagelse av data.

Folk spør også, er Looker bedre enn tablå?

Looker er bedre når det kommer til analyse. Samtidig som Tablå er utmerket med analyser Looker har fordelen på grunn av sin plattformeksklusive analysefunksjon, Looker Blokker. Blokkene er forhåndsbygde, men fullt tilpassbare til brukerens behov.

Er looker-skybasert?

Vi forstår hvor viktig det er å ha frihet i teknologistabelen din. Looker støtter hosting på PublicClouds som, AWS og GCP, og i multi- Sky og hybridmiljøer.

Anbefalt: