Innholdsfortegnelse:

Hvordan kan du fortelle flygende termitter?
Hvordan kan du fortelle flygende termitter?

Video: Hvordan kan du fortelle flygende termitter?

Video: Hvordan kan du fortelle flygende termitter?
Video: Кассирша_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Svermere er omtrent tre åttedeler tomme lange og mørkebrune eller svartaktige, og vingene strekker seg utover kroppen. Du kan fortelle svermer termitter fra flyr maur ved fraværet av den klemte midjen som maur har. I tillegg er vingene deres like lange, i motsetning til maurens vinger.

Dessuten, hvordan blir du kvitt flygende termitter?

Hvordan bli kvitt flygende termitter

  1. Skrap bort eventuelle termittreir med en glassskrape så snart du ser dem.
  2. Hell appelsinolje i en sprayflaske og spray de områdene av huset ditt der du har sett termittene.
  3. Kjøp Termidor SC for $63,95.
  4. Gå til Home Depot eller Lowe's og kjøp noen termitt-agn.

Videre, hvordan ser termitter ut og flyr de? Samtidig som flygende termitter ligner mye på bevingede maur, det er klare forskjeller i utseendet deres. Maur har en innsnevret midje, mens termitter ha en mer rett sidet midje. Termitter har også fire like store vinger. Maurantennene bøyer seg i 90 graders vinkel, mens antennene til termitt er rette.

Vet også hva som forårsaker flygende termitter i huset ditt?

Sverming er de midler som kjønnsmodnes termitter med vinger forlater reiret på grunn av overbefolkning eller mangel av tilstrekkelig mat. Både mann og kvinne bevingede termitter (eller alates, for å gi dem deres tekniske navn) vil ta flukt og i hovedsak formere seg i luften, før de deretter faller tilbake til de bakke.

Er flygende termitter skadelige for mennesker?

Termitter kan bite og stikke, men det er ikke disse sårene giftig . Termitter er ikke kjent for å bære sykdommer skadelig for mennesker , enten. Men folk som bor i hjem infisert av termitter kan lide av allergiske reaksjoner eller til og med astmaanfall. Noen mennesker kan til og med være allergiske mot termitt spytt eller avføring.

Anbefalt: