Går overskytende frankeringskreditter inn på frankeringskontoen?
Går overskytende frankeringskreditter inn på frankeringskontoen?

Video: Går overskytende frankeringskreditter inn på frankeringskontoen?

Video: Går overskytende frankeringskreditter inn på frankeringskontoen?
Video: Federal Election: What are "franking credits" and Labors plans to change them 2024, Kan
Anonim

Snarere overskytende frankeringskreditt er omgjort til et skattemessig underskudd som kan trekkes fra inntekt i senere år. Som nevnt ovenfor er frankeringskreditt knyttet til distribusjonen skaper også en frankeringskreditt i mottakerenhetens frankeringskonto , som det kan videreformidle til medlemmene.

På samme måte kan man spørre seg, hva bør inkluderes i frankeringsbalansen?

EN frankeringskonto er en rullende saldokonto , betyr dette balansere av regnskap ruller over fra ett inntektsår til et annet. Når som helst frankeringskonto kan enten være i overskudd eller underskudd. De regnskap er i overskudd dersom mengden av frankering studiepoeng i regnskap er mer enn summen av frankering debeter.

Man kan også spørre, kan frankeringskreditter overføres? For et selskap, overskytende frankering av kreditter er ikke refunderbare, men kan konverteres til et tilsvarende skattemessig underskudd og brakt videre til bruk i et påfølgende inntektsår. En individuell aksjonær i selskapet mottar en fullt frankert utbytte.

Hva skjer på denne måten med overskytende frankeringskreditter i et selskap?

Hvis selskap har for mye frankering forskyvninger, kan det konvertere for mye frankering motregnes til et skattemessig underskudd til fremføring til senere inntektsår. For mer informasjon, se Skattemessige underskudd fremført til senere inntektsår.

Hva er en frankeringskredittsaldo?

EN frankeringsbalanse er mengden av frankering av kreditter som et selskap har, å dele ut til aksjonærene etter eget skjønn.

Anbefalt: