Hva er ARM-prosessoropplæringen?
Hva er ARM-prosessoropplæringen?

Video: Hva er ARM-prosessoropplæringen?

Video: Hva er ARM-prosessoropplæringen?
Video: ARM introduction | Embedded Systems | Lec-8 | Bhanu priya 2024, Kan
Anonim

ARM-prosessorer (eller mikrokontrollere) er en familie av kraftige prosessorer som er basert på RISC-arkitekturen (Reduced Instruction SetComputer). ARM-prosessorer er tilgjengelig fra små mikrokontrollere som ARM7-serien til de kraftige prosessorer som Cortex – En serie som brukes i dagens smarttelefoner.

Dessuten, hva gjør en ARM-prosessor?

ARM-prosessorer er mye brukt i forbrukerelektroniske enheter som smarttelefoner, nettbrett, multimediaspillere og andre mobile enheter, for eksempel wearables. På grunn av deres reduserte instruksjonssett krever de færre transistorer, noe som muliggjør en mindre dysestørrelse for de integrerte kretsene (IC).

Man kan også spørre, hvor mange generasjoner er det i ARM-prosessor? Med over 100 milliarder ARM-prosessorer produsert fra 2017, VÆPNE er de mest brukte instruksjonssett arkitektur og de Instruksjonssett arkitektur produsert i de største kvantum.

Videre, hva står ARM for?

Avanserte RISC-maskiner

Hva er forskjellen mellom Intel- og ARM-prosessorer?

Den neste majoren forskjell mellom an ARM-prosessor og en Intel prosessor er det VÆPNE har kun noen gang designet strømeffektive prosessorer . Dens raisond'être er å designe lavt strømforbruk prosessorer . Derimot Intels ekspertise er å designe super høyytelses desktop og server prosessorer.

Anbefalt: