Hva er DTS Interactive?
Hva er DTS Interactive?

Video: Hva er DTS Interactive?

Video: Hva er DTS Interactive?
Video: Hva er en disippel? (Del 1) 2024, Kan
Anonim

DTS Interactive Teknologi. De DTS -610-produkt fra Creative kobler digitalt ditt Media Center eller standard PC-lyd til en hjemmekinomottaker via DTS Interactive teknologi. Dette er et sanntidskodingssystem som tar analog 5.1-utgang fra lydkortet ditt og konverterer det til en standard DTS signal.

I forhold til dette, hva er bedre Dolby Digital eller DTS?

Hovedforskjellen mellom DTS og Dolby Digital sees i bithastigheter og komprimeringsnivåer. Dolby digital komprimerer 5,1 kanal digital lyddata ned til en råbithastighet på 640 kilobits per sekund (kbps). Hva dette betyr er det DTS har potensial til å produsere bedre lydkvalitet enn Dolby Digital.

Dessuten, hvordan fungerer DTS-lyd? I dette lyd system, er seks separate lydkanaler kodet inn på en eller to CD-er. Teateret er utstyrt med en CD-spiller og en dekoder som deler disse kanalene opp og spiller dem på forskjellige høyttalere arrangert over hele salen. Som i Dolby Stereo, DTS har tre foran lyd kanaler og en subwoofer.

På samme måte, hva er DTS TruSurround?

DTS TruSurround HD er en virtuell surroundlydløsning som leverer et realistisk surroundlydmiljø over stereo- eller 2.0-høyttalerkonfigurasjoner, spesielt på lydplanker.

Hva er DTS-lyd på TV?

DTS er en flerkanals lydkodek av høy kvalitet som støtter opptil syv primære lydkanaler pluss én LFE-kanal (subwoofer-signal). Det krever en dedikert DTS programvaredekoder og dens kompatibilitet er avhengig av den brukte kildetypen. Derfor lyd komprimert via DTS vil være uhørlig når den spilles av via TV.

Anbefalt: