Hvordan fungerer ModelAndView om våren?
Hvordan fungerer ModelAndView om våren?

Video: Hvordan fungerer ModelAndView om våren?

Video: Hvordan fungerer ModelAndView om våren?
Video: 15.ModelAndView in Spring MVC 2024, Kan
Anonim

ModelAndView er et objekt som holder både modell og utsikt . Behandleren returnerer ModelAndView object og DispatcherServlet løser visningen ved hjelp av View Resolvers og View. Utsikten er et objekt som inneholder visningsnavn i form av strengen og modellen er et kart for å legge til flere objekter.

Ganske enkelt, hvorfor bruker vi ModelAndView om våren?

ModelAndView er en holder for begge Modell og visning i web-MVC-rammeverket. Disse to klassene er forskjellige; ModelAndView holder bare begge to å lage den mulig for en kontroller å returnere begge modell og utsikt i en enkelt returverdi. Visningen løses av et ViewResolver-objekt; modellen er data lagret i et kart.

På samme måte, hva er forskjellen mellom ModelMap og ModelAndView om våren? Modellen er et grensesnitt mens ModelMap er en klasse. ModelAndView er bare en beholder for både en ModelKart og et View-objekt. Den lar en kontroller returnere begge som en enkelt verdi.

Dessuten, hvordan fungerer en vårapplikasjon?

Det er hjertet av Vår Rammeverk. IoC-beholderen mottar metadata fra enten en XML-fil, Java-merknader eller Java-kode. Beholderen får sine instruksjoner om hvilke objekter som skal instansieres, konfigureres og settes sammen fra enkle vanlige gamle Java-objekter (POJO) ved å lese konfigurasjonsmetadataene som er oppgitt.

Hva er ModelAttribute om våren?

En av de viktigste Vår -MVC-kommentarer er @ Modelattributt merknad. The @ Modelattributt er en merknad som binder en metodeparameter eller metodereturverdi til en navngitt modellattributt og eksponerer den deretter for en webvisning.

Anbefalt: