Innholdsfortegnelse:

Er Osmo olje trygt?
Er Osmo olje trygt?

Video: Er Osmo olje trygt?

Video: Er Osmo olje trygt?
Video: Osmo TopOil – A Food Safe Wood Oil in 7 Finishes 2024, April
Anonim

Osmo Topp- Olje

Den er vannavvisende og smussavvisende. Finishen er motstandsdyktig mot vin, øl, cola, kaffe, te, fruktjuice, melk og vann etc når den er tørr. OSMO Topp Olje inneholder ingen biocider eller konserveringsmidler. Det er sikker for mennesker, dyr og planter når de er tørre.

Spørsmålet er også om Osmo-olje er bra?

Osmo olje på innvendig tømmer, benkeplater og møbler Den er motstandsdyktig mot vann, smuss, vin, kaffe etc og er mikroporøs, så den vil ikke sprekke, flasse eller danne blemmer. Jeg tror mange vil kjenne det som en naturlig tregulvfinish.

Vet også, hva er Osmo-olje laget av? Osmo produkter inneholder naturlige grønnsaker oljer ; linfrø olje , solsikke olje , soyabønner olje samt tistel olje . Interiørsortimentet av produkter inneholder også naturlig vegetabilsk voks; karnaubavoks og candelillavoks. Se produktdatabladet for en deklarasjon av produktingrediensene.

Deretter er spørsmålet, hva brukes Osmo-olje til?

IDEELL FOR FINEREDE DØRER Osmo Dør- Olje er en unik olje og vokskombinasjon designet for å beskytte innvendige finerte tredører. Den unike formuleringen trenger inn i treoverflaten som forblir mikroporøs og mens finishen ikke vil sprekke, flasse, flasse eller blemme.

Hva er Osmo toppolje?

Osmo Toppolje

  • En profesjonell benkeolje designet for benkeplater og bordplater i tre.
  • Gir en tøff, slitesterk og varig finish.
  • Utmerket motstand mot væsker som vann, juice, vin, kaffe, øl og brus.
  • Ideell for bruk i områder med høy luftfuktighet.
  • Skreller ikke, flasser, sprekker eller blemmer.
  • Forsterker den naturlige skjønnheten til tre.

Anbefalt: