Innholdsfortegnelse:

Kan du gjøre et bilde lysere i InDesign?
Kan du gjøre et bilde lysere i InDesign?

Video: Kan du gjøre et bilde lysere i InDesign?

Video: Kan du gjøre et bilde lysere i InDesign?
Video: Noen burde ikke bli foreldre 2024, Kan
Anonim

Re: Lysende bilder / Bilder i InDesign

Og, Indesign er ikke en bilde redaktør. Du vil trenger photoshop for å redigere Bilder og juster lysstyrken og kontrasten, kanskje de generelle nivåene også. Men lagre filen som en tiff, ikke en gif.

Også å vite er, kan du redigere bilder i InDesign?

Samtidig som du er i stand til å sette inn JPEG Bilder i din InDesign oppsett, du er ute av stand til profesjonelt redigere dem. Du kan redigere ting som størrelse, rotasjon, skalering og gjennomsiktighet og kan legg også til en rekke effekter, for eksempel skygger og skråkant og preging. Start Adobe InDesign og opprett et nytt dokument.

Foruten ovenfor, hvordan gjør jeg et bilde mørkere i InDesign? Den svarte vil forbli mørk, den hvite vil bli gjennomsiktig. Åpne Vindu > Effekter og endre topprammen som følger: Sett Blandingsmodus til Multipliser for å blande til topppiksler med pikslene under; Dra deretter Opacity-glidebryteren til venstre til du når ønsket effekt.

Herav, hvordan fargelegger jeg et bilde i InDesign?

For å konvertere en farge bilde til gråtoner, bruk Bilde ->Modus->Gråtoner-kommandoen og lagre deretter bilde . Plasser bilde . Med et dokument åpent inn InDesign , velg Fil->Plasser, last inn bilde , og klikk på et tomt område på dokumentsiden eller limbrettet for å slippe det inn på siden. Farge den bilde.

Hvordan gjør jeg et bilde lysere i Gimp?

Juster lysstyrke-kontrast

  1. Start GIMP og åpne bildet du vil gjøre lysere.
  2. Klikk hvor som helst på bildet, og mens du holder nede venstre museknapp, flytt musen vertikalt for å justere lysstyrken.
  3. Beveg musen horisontalt mens du holder nede venstre museknapp for å justere kontrasten.

Anbefalt: