Innholdsfortegnelse:

Hvordan kobler jeg iHome-høyttaleren til Android-en min?
Hvordan kobler jeg iHome-høyttaleren til Android-en min?

Video: Hvordan kobler jeg iHome-høyttaleren til Android-en min?

Video: Hvordan kobler jeg iHome-høyttaleren til Android-en min?
Video: How To Factory Reset HomePod Mini 2024, Kan
Anonim

trykk og hold de Strømknapp for å slå på de iDM12 (slipp når grønt lys vises). 3) Slå på Bluetooth-funksjonalitet på Bluetooth-enheten. Vanligvis finnes Bluetooth-kontroller på de enhetens verktøy eller innstillingsmeny (se brukerhåndboken). Slå på Bluetooth-tilkobling og gjør enheten din "oppdagbar".

Også spurt, hvordan kobler jeg iHome Bluetooth-høyttaleren til Android-en min?

Trykk og hold inne blåtann Sammenkoblingsknapp i 2 sekunder. 3. Velg jeg er hjemme iBT39” på enheten til par . Når iBT39 er paret til en enhet, vil den forsøke å autolinke når enheten er slått på og når enheten er innenfor rekkevidde (ca. 33 fot).

På samme måte, hvorfor kobles ikke iHome-høyttaleren min til? Hvis enheten din gjør det ikke autolink når innenfor rekkevidde, re- par enheten. For å gjøre det må du først slette denne enheten fra Bluetooth-enhetsmenyen. Flytt strøm AV/Bluetooth/Aux-bryteren på enheten til Bluetooth-posisjonen (sentrum) for å begynne sammenkobling . Kontroller at enheten din fungerer som den skal.

Spørsmålet er også, hvordan kobler jeg iHome-høyttaleren til telefonen min?

» Gjør Bluetooth-enheten «oppdagelig» » Slå på høyttaler » De første gang de enheten er slått på vil den gå inn i auto- sammenkobling modus. » Til manuelt par , trykk og hold Bluetooth-knappen i 2 sek. " Plukke ut " jeg er hjemme iBT620” på enhetens Bluetooth-meny for å fullføre sammenkobling.

Hvordan bruker jeg min iHome-høyttaler?

iHome Connect

  1. Koble til og administrer. Koble iPad, iPhone eller iPod touch til AirPlay-høyttaleren, start appen og få umiddelbar tilgang til innstillingene.
  2. Enkleste Wi-Fi-oppsett. Nyt et enkelt, kjent grensesnitt med berøringsskjerm for å finne tilgjengelige Wi-Fi-nettverk og koble til dem.
  3. Egendefinert navn på høyttaleren din.

Anbefalt: