Hva er forespørselssporing?
Hva er forespørselssporing?

Video: Hva er forespørselssporing?

Video: Hva er forespørselssporing?
Video: Gjerden Fjellsikring doblet sine forespørsler. Hør hva markedsansvarlig, Silje Gjerden sier. 2024, Kan
Anonim

HTTP be om sporing er en funksjon i IIS som gir en måte å finne ut hva som skjer med en be om . Dette inkluderer enhver form for autentisering, hvilken behandler som ble brukt og hvor lang tid hvert trinn tok i rørledningen. Aktiverer be om sporing er en nyttig måte å diagnostisere uventet eller uønsket atferd.

Dessuten, hva er en sporingsforespørsel?

' SPOR ' er en HTTP be om metode som brukes for å feilsøke hvilket ekko som returnerer tilbake til brukeren. Jeremiah Grossman fra Whitehatsec la ut en artikkel som skisserte en risiko ved å tillate en angriper å stjele informasjon inkludert informasjonskapsler og muligens nettstedslegitimasjon.

På samme måte, hvordan sporer jeg API-anrop? Spor en samtale

  1. Velg APIer.
  2. Klikk på Demo Conference API fra API-listen.
  3. Bytt til Test-fanen.
  4. Velg GetSpeakers-operasjon.
  5. Sørg for å inkludere en HTTP-header kalt Ocp-Apim-Trace med verdien satt til true.
  6. Klikk Send for å foreta et API-anrop.
  7. Vent til samtalen er fullført.
  8. Gå til fanen Spor i API-konsollen.

Av dette, hva er mislykket forespørselssporing?

I denne artikkelen For informasjon om hvordan du gjør dette med Azure-nettapper, se Feilsøke en app i Azure App Service ved hjelp av Visual Studio. Mislyktes - be om sporing er designet for å buffere spore arrangementer for en be om og skyll dem bare til disk hvis be om " mislykkes , " der du gir definisjonen av " feil ".

Hvordan sporer jeg en mikrotjeneste?

Til spore en forespørsel på tvers av distribuert mikrotjenester spenner, må vi implementere injeksjons-/ekstraheringsmekanismen for å injisere en unik «transaksjons-ID». Så ville vi hente det ut på mottakstjenesten. Merk at en forespørsel kan reise mellom mikrotjenester i HTTP-forespørsler, meldingskøer, varsler, sockets og mer.

Anbefalt: