Er Google WiFi en engangsbetaling?
Er Google WiFi en engangsbetaling?

Video: Er Google WiFi en engangsbetaling?

Video: Er Google WiFi en engangsbetaling?
Video: Советы путешественникам по Японии / Путеводитель по SIM-картам и карманному Wifi 2024, Kan
Anonim

Nei, det er nei avgift til Google . GoogleWiFi er en hjemmeruter+brannmur + (mesh) WiFi løsning som er avhengig på din eksisterende internetttjeneste for tilkobling til resten av verden. Du betaler fortsatt Internett-leverandøren din hver måned.

Så, hvor mye koster Google WIFI?

Google Google tirsdag avduket GoogleWifi , en Wi-Fi-ruter som tar etter aspekter ved nyere "mesh"-nettverksrutere som eero. Den vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling i november og sendes i desember. En ruter vil gå for $129, mens en tre-pakke vil koste $299.

Dessuten, hva er Google WIFI 1-pakke? Google Wi-Fi er en ny type tilkoblet system som erstatter ruteren din for sømløs dekning i hele hjemmet ditt. Det er et frittstående hele hjemmenettverk som ikke lover kompatibilitet eller interoperabilitet med andre tredjeparter Wifi systemer. Men kompatibel med alle Wifi klientenheter.

Man kan også spørre, fungerer Google WIFI alene?

Hva Google Wifi gjør det (og hvorfor det er kult) Google Wifi er en ny type bolig Wi-Fi system som erstatter den tradisjonelle ruteren og gir sømløs, pålitelig Wi-Fi dekning i hele hjemmet ditt. Du trenger fortsatt en Internett-leverandør (ISP) og modem for å koble til Internett.

Hvordan fungerer Google WIFI?

Wifi poeng arbeid sammen for å lage et tilkoblet system som gir deg et sterkt signal i hele hjemmet ditt. Google Wifi bruker mesh-teknologi for å lage en Wi-Fi nettverk, slik at du kan streame en film på telefonen din og gå fra rom til rom uten signalfall.

Anbefalt: