Hva er Apples bestselgende produkt?
Hva er Apples bestselgende produkt?

Video: Hva er Apples bestselgende produkt?

Video: Hva er Apples bestselgende produkt?
Video: The BEST and WORST Apple products of 2022 RANKED 2024, Kan
Anonim

iPhone

Foruten dette, hva er Apples bestselgende telefon?

I følge Counterpoint Research har iPhone XR vært topp - selge telefonen globalt siden den første utgivelsen, og bidro til over en fjerdedel av totalen eple salg i det siste salgskvartalet.

På samme måte, hva er Apple kjent for? eple er et fremtredende maskinvare- og programvareselskap best kjent for sin serie med personlige datamaskiner, iPod og dens innovative markedsføringsstrategier for produktene. Macintosh ble introdusert i 1984 og var den første mye solgte personlige datamaskinen med et grafisk brukergrensesnitt (GUI).

Dessuten, hva er Apples årlige salg?

I regnskapsåret 2019 (oktober 2018 til september 2019), Apples inntekter kom til totalt 260,17 milliarder amerikanske dollar. I 2018, eple kunngjorde sitt høyeste årlige inntekter til dags dato med 265,6 milliarder amerikanske dollar generert i inntekter.

Er Apple et godt produkt?

Ja det er de. Til tross for alle falske nyheter fra Haters, Apple-produkter ha bedre funksjonalitet, er men bedre , har den desidert beste sikkerheten og personvernet i bransjen og varer mye lenger enn konkurrerende Produkter.

Anbefalt: