Hvordan påvirker kulturelle forskjeller ikke-verbal kommunikasjon?
Hvordan påvirker kulturelle forskjeller ikke-verbal kommunikasjon?

Video: Hvordan påvirker kulturelle forskjeller ikke-verbal kommunikasjon?

Video: Hvordan påvirker kulturelle forskjeller ikke-verbal kommunikasjon?
Video: 7 CULTURAL DIFFERENCES IN NON-VERBAL COMMUNICATION (English for Specific Purposes) || Kimjoy Balogna 2024, Kan
Anonim

Ikke - verbal kommunikasjon er annerledes fra person til person og spesielt fra en kultur til en annen. Folk kan fornærme andre uten å mene det på grunn av deres kulturforskjeller i ikke - verbal kommunikasjon . Ansiktsuttrykk er stort sett like hos de fleste kulturer så mange av dem liker smil og gråt er medfødt.

Dessuten, hvordan påvirker kulturen ikke-verbal kommunikasjon?

Kultur bestemmer ikke alltid budskapet til ikke-verbal kommunikasjon . Individets personlighet, konteksten og forholdet også innflytelse dets mening. Men i likhet med verbalt språk, ikke verbal språk er knyttet til personens kulturell bakgrunn.

Vet også, hvordan overvinner du kulturelle forskjeller i kommunikasjon? 5 måter å overvinne kulturelle barrierer på jobben

  1. Lær noen nøkkelsetninger. Fordi klar kommunikasjon er avgjørende for effektiv funksjon, er det nødvendig at hver av dine ansatte forstår hva dine kunder og kunder trenger.
  2. Lær kundens kultur.
  3. Fremme verdsettelse av kulturelle forskjeller.
  4. Vær åpen for å prøve nye ting.
  5. Vær imøtekommende.

Så hvordan kan ikke-verbal kommunikasjon feiltolkes?

Når ikke-verbale signaler er feiltolket , det kan skape konflikt i et forhold. For eksempel, hvis du deler en dyp hemmelighet med din beste venn, og hun rynker på deg, kan du tolke det som misbilligelse - selv om hun kan ha rynket pannen i konsentrasjon.

Er nonverbal kommunikasjon lik i alle kulturer?

Vi tenker kanskje det ikke-verbal kommunikasjon er universell, men det er det ikke. Hver kultur tolker kroppsspråk, gester, holdning og vogn, stemmelyder (som skrik og grynt) og grad av øyekontakt annerledes.

Anbefalt: