Hvor mye koster ACS-riket?
Hvor mye koster ACS-riket?

Video: Hvor mye koster ACS-riket?

Video: Hvor mye koster ACS-riket?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Realm prising starter på $29,00 per måned. Det finnes ikke en gratisversjon av Realm.

Med tanke på dette, hvor mye koster ACS kirkeprogramvare?

ACS-priser starter på $279,95 som en engangsbetaling. Det finnes ikke en gratisversjon av ACS . ACS gjør det tilby en gratis prøveversjon.

Foruten ovenfor, hva er ACS-programvare? ACS Kirke Programvare er en programvare plattform utviklet for å hjelpe trosbaserte organisasjoner med å administrere sin daglige drift og utføre regnskapsoppgaver mer praktisk. De programvare tilbyr også verktøy for å bidra til å etablere og opprettholde effektive forbindelser mellom en menighets ledere og medlemmer.

Dessuten, hva er Realm Connect?

Realm er en skybasert kirkeadministrasjonsløsning som hjelper brukere innen kirkeadministrasjon, regnskap og samfunnsledelse. Brukere er utstyrt med en mobilapp for å sende meldinger til fellesskapsmedlemmer. Brukere er i stand til å vedlikeholde databaser ved kobler til profiler for enkeltpersoner, familier og bedrifter.

Hva er realm app?

Realm er et åpen kildekode-objektdatabasestyringssystem, opprinnelig for mobil ( Android /iOS), også tilgjengelig for plattformer som Xamarin eller React Native og andre, inkludert skrivebordsapplikasjoner (Windows), og er lisensiert under Apache-lisensen.

Anbefalt: