Innholdsfortegnelse:

Hva er en ulempe med LAN?
Hva er en ulempe med LAN?

Video: Hva er en ulempe med LAN?

Video: Hva er en ulempe med LAN?
Video: Network Types: LAN, WAN, PAN, CAN, MAN, SAN, WLAN 2024, September
Anonim

Ulemper med LAN

Bruk av e-post i nettverket kan føre til problemer med å kaste bort tid ettersom folk sender meldinger som ikke er relatert til jobb. Hvis den dedikerte filserveren svikter, vil ikke arbeid som er lagret på delte harddisker være tilgjengelig, og det vil heller ikke være mulig å bruke nettverksskrivere.

Med tanke på dette, hva er begrensningene for LAN?

En typisk LAN teknologi kan på det meste strekke seg over noen hundre meter. LAN er ikke designet for lange avstander. Behovet for rettferdig tilgang på delte medier som f.eks Ethernet og symbolring grenser størrelsen på en LAN . - CSMA/CD fungerer ikke tilfredsstillende når et nettverk blir for stort.

På samme måte, hva er fordelene og ulempene med LAN og WAN? Jo lengre avstand, desto tregere er nettverket. En av de store ulemper å ha en WAN er kostnaden det kan pådra seg. Å ha en privat WAN kan være dyrt.

Fordeler Ulemper
Tillat mye større og mer intrikat nettverk Kan dekke nær uendelig geografisk avstand Kostnad Hastighet Brukervennlighet

I tillegg, hva er LAN. Hva er fordelene med LAN?

fordeler eller fordelene med LAN ➨Det grunnleggende LAN implementering koster ikke for mye. ➨Det er enkelt å dele felles ressurser som skrivere og internettlinje mellom flere LAN brukere. ➨ LAN brukere trenger ikke egen harddisk og CD-ROM-stasjoner. De kan lagre arbeidet sitt sentralt på nettverksfilserveren.

Hva er fordeler og ulemper med nettverket?

Nettstedslisenser (programvare) vil sannsynligvis være billigere enn å kjøpe flere frittstående lisenser. Filer kan enkelt deles mellom brukere. Nettverk brukere kan kommunisere via e-post og instant messenger. Sikkerheten er god - brukere kan ikke se andre brukeres filer i motsetning til på frittstående maskiner.

Anbefalt: