Hvordan brukes grafer i den virkelige verden?
Hvordan brukes grafer i den virkelige verden?

Video: Hvordan brukes grafer i den virkelige verden?

Video: Hvordan brukes grafer i den virkelige verden?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

I virkelige verden , grafer er brukt for å hjelpe folk raskt å forstå og bruk informasjon. Eksempler inkluderer grafer brukt i medisin og i business. Medical grafer er brukt å samle informasjon om pasienter, som f.eks grafer viser en smerteskala fra 1 til 10 for pasienter etter operasjonen.

På denne måten, hvordan kan grafer brukes i det virkelige liv?

De bruk av en grafen vil presentere data på en rask måte, løfte ut de viktigste fakta og vil lett husket. For de i et datafelt, som i nettverk, er bruk av grafer kan være veldig nyttig til måle menneskehandel til en side. Grafer er brukt i hverdagen , fra lokalavisen til magasinstanden.

På samme måte, hvor brukes kakediagrammer i det virkelige liv? Kakediagrammer er generelt brukt for å vise prosentvise eller proporsjonale data, og vanligvis er prosentandelen representert av hver kategori gitt ved siden av den tilsvarende delen av pai . Kakediagrammer er gode for å vise data for rundt 6 kategorier eller færre.

På samme måte spørs det, hva er bruken av en graf?

Grafer er en vanlig metode for å visuelt illustrere sammenhenger i dataene. Hensikten med en kurve er å presentere data som er for mange eller kompliserte til å beskrives tilstrekkelig i teksten og på mindre plass.

Hva er nøkkelen på en graf?

En rekke av nøkkel elementer (dette er teksten som vises i nøkkel . Dette bestemmer plasseringen/layouten til nøkkel . Mulige verdier er kurve og margin. Når nøkkel er i margmodus, avgjør dette om den sitter i en boks.

Anbefalt: