Hva er en eiendomstilbehør?
Hva er en eiendomstilbehør?

Video: Hva er en eiendomstilbehør?

Video: Hva er en eiendomstilbehør?
Video: Hva er en god ammestilling? 2024, Kan
Anonim

Egenskaper gjør det mulig for en klasse å avsløre en offentlig måte å hente og angi verdier på, mens de skjuler implementerings- eller bekreftelseskode. En få eiendomstilbehør brukes til å returnere eiendom verdi og et sett eiendomstilbehør brukes til å tilordne en ny verdi. Disse tilbehør kan ha forskjellige tilgangsnivåer.

Følgelig, hva er en accessor?

I dataprogrammering, en tilbehør metode er en metode som henter private data som er lagret i et objekt. An tilbehør gir midler for å få tilstanden til et objekt fra andre programdeler.

hvordan erklærer du en eiendom i C#? En egenskap kan deklareres som en statisk egenskap ved å bruke det statiske nøkkelordet eller kan merkes som en virtuell egenskap ved å bruke det virtuelle nøkkelordet.

  1. Get Accessor: Den spesifiserer at verdien til et felt kan få tilgang til offentlig.
  2. Set Accessor: Det vil spesifisere tilordningen av en verdi til et privat felt i en egenskap.

Også spurt, hva er eiendom i c# net med eksempel?

EN eiendom i C# er medlem av en klasse som gir en fleksibel mekanisme for klasser for å eksponere private felt. Internt, C#-egenskaper er spesielle metoder som kalles tilbehør. en C# eiendom har to tilbehør, få eiendom tilbehør og sett eiendom tilbehør.

Hva er egenskaper i en klasse?

Egenskaper er en underklasse av Hashtable. Den brukes til å vedlikeholde lister over verdier der nøkkelen er en streng og verdien også er en streng. De Eiendomsklasse brukes av mange andre Java klasser . Denne variabelen har en standard eiendom liste knyttet til en Egenskaper gjenstand.

Anbefalt: