Har e-bøker tilgangskoder?
Har e-bøker tilgangskoder?

Video: Har e-bøker tilgangskoder?

Video: Har e-bøker tilgangskoder?
Video: How to use an access code to access books 2024, Kan
Anonim

Gjør min tilgangskode inkludere en kopi av en e-bok? Den raske og enkle måten til svaret dette er, nei. Noen lærebok tilgangskoder kan inkludere en kopi av en e-bok, men vanligvis informasjonen og materialet som finnes på nettet ved bruk av en student adgang kit er kun tilleggsmateriell til kurset.

På denne måten kommer chegg e-bøker med tilgangskoder?

Ny bokkjøp. Ekstra materialer, bl.a tilgangskoder , er bare inkludert hvis boktittelen viser ekstramateriale og du kjøper et helt nytt eksemplar av boken.

På samme måte kan du dele tilgangskoder? Vi ville anbefaler det du kontakt forlaget for å se hvis det er et teknisk problem som hindrer du fra å bruke din tilgangskode . Kan min venn og jeg dele en kode ? Hver tilgangskode er unik og kan kun brukes av en person.

Vet også, kommer Amazon e-bøker med tilgangskoder?

Amazon opplyser at bestille produktsider som inkluderer tilgangskoder kan bare oppføres som Ny hvis de har tilgangskode . Brukte bøker inkluderer ikke nødvendigvis tilgangskoder . Hvis boken din gjør ikke har en tilgangskode , må den stå oppført som Brukt.

Hva er en tilgangskode?

tilgangskode - Datamaskindefinisjon (1) Et identifikasjonsnummer og/eller passord som brukes til å oppnå adgang inn i et datasystem. (2) Nummeret som brukes som prefiks til et oppringende nummer for å få adgang til en bestemt telefontjeneste.

Anbefalt: