Hva er en handlevognanalyse?
Hva er en handlevognanalyse?

Video: Hva er en handlevognanalyse?

Video: Hva er en handlevognanalyse?
Video: 🎶 ДИМАШ И ТЕНГРИ "Хун галуу" | Dimash and Tengri «Swan goose» analysis 2024, Kan
Anonim

Klassifikasjons- og regresjonstre ( CART ) analyse deler rekursivt observasjoner i et matchet datasett, bestående av en kategorisk (for klassifiseringstrær) eller kontinuerlig (for regresjonstrær) avhengig (respons) variabel og en eller flere uavhengige (forklarende) variabler, i gradvis mindre grupper

På denne måten, hva er CART-metoden?

Et klassifiserings- og regresjonstre ( CART ) er en prediktiv algoritme som brukes i maskinlæring. Den forklarer hvordan en målvariabels verdier kan forutsies basert på andre verdier. Det er et beslutningstre hvor hver gaffel er en delt i en prediktorvariabel og hver node på slutten har en prediksjon for målvariabelen.

Spørsmålet er deretter, hva er CART data mining? CART står for klassifikasjons- og regresjonstrær. Det er en beslutningstre-læringsteknikk som gir ut enten klassifiserings- eller regresjonstrær.

Folk spør også, hvordan fungerer CART-algoritmen?

De algoritme er basert på Classification and Regression Trees av Breiman et al (1984). EN CART tre er et binært beslutningstre som er konstruert ved å dele en node i to underordnede noder gjentatte ganger, og begynner med rotnoden som inneholder hele læringseksemplet. Y Den avhengige variabelen, eller målvariabelen.

Hva er regresjonstreanalyse?

Klassifisering tre analyse er når det predikerte utfallet er klassen (diskret) som dataene tilhører. Regresjonstreanalyse er når det anslåtte utfallet kan betraktes som et reelt tall (f.eks. prisen på et hus, eller en pasients oppholdstid på sykehus).

Anbefalt: