Hva er typene quorum?
Hva er typene quorum?

Video: Hva er typene quorum?

Video: Hva er typene quorum?
Video: Бонни Басслер о том, как общаются бактерии 2024, Kan
Anonim

Typer quorumsmoduser

Quorum Modus Beskrivelse
Nodeflertall • Bare noder i klyngen har en stemme • Quorum opprettholdes når mer enn halvparten av nodene er online
Node- og diskmajoritet • Nodene i klyngen og en vitnedisk har en stemme • Quorum opprettholdes når mer enn halvparten av stemmene er online

Med tanke på dette, hva er et quorumsdrev?

En klynge quorumsdisk er lagringsmediet som konfigurasjonsdatabasen er lagret på for et klyngedatanettverk. De quorumsdisk omfatter en delt blokkenhet som tillater samtidig lese-/skrivetilgang for alle noder i en klynge.

Videre, hvordan setter du opp et quorum? Høyreklikk klyngenoden og velg Flere handlinger > i kontekstmenyen Konfigurer Klynge Quoruminnstillinger . På Velg Konfigurasjon av quorum Valgpanel, velg Velg quorum vitne. På Velg Quorum Vitnepanel, velg Konfigurer et diskvitne og klikk deretter på Neste.

I forhold til dette, hva er nodeflertallets quorum?

Nodeflertall Dette er det enkleste quorum type for å forstå og anbefales for klynger med et oddetall på noder (3- noder , 5- noder , etc.). I denne konfigurasjonen, hver node har 1 stemme, så det er et oddetall totalt antall stemmer i klyngen.

Hvor mange typer klynger er det i Windows?

I utgangspunktet der er 3 typer klynger , Fail-over, Load-balancing og HIGH Performance Computing, de mest utplasserte er sannsynligvis Failover klynge og belastningsbalansering Klynge.

Anbefalt: