Er fiber tilgjengelig på adressen min?
Er fiber tilgjengelig på adressen min?

Video: Er fiber tilgjengelig på adressen min?

Video: Er fiber tilgjengelig på adressen min?
Video: Find your Local Internet Providers Anywhere in the US - Using the FCC National Broadband Map 2024, April
Anonim

En enkel måte å finne ut om du kan få fiber optisk bredbånd der du bor er å bruke vår fiber bredbåndssjekker. Alt du trenger å oppgi er postnummeret ditt, og vi vil fortelle deg om du kan få fiber i ditt område.

På samme måte kan man spørre seg, er Google Fiber tilgjengelig i mitt område?

Sjekk for å se om Google Fiber er tilgjengelig i din område . Hvis adressen din ikke er kvalifisert for øyeblikket, kan du skrive inn e-postadressen din på siden, så holder vi deg oppdatert om eventuell fremtidig aktivitet i område.

I tillegg, hvordan vet jeg om jeg har fiberinternett? Hvis du har en optisk nettverksterminal (ONT) som denne på utsiden av din plassering, din forbindelse er fiber - optikk . Hvis du har en Network Interface Device (NID) boks som en av disse på utsiden av din plassering, din forbindelsen er kobber.

Med tanke på dette, hvordan kan jeg få fiber i hjemmet mitt?

Fiber -to-the-cabinet (FTTC) er det vanligste oppsettet for fiber bredbånd. Fiber kabler går fra sentralen til skapet på gaten din, som deretter kobles til din hjem via den gamle kobbertelefonlinjen.

Hvorfor mislyktes Google Fiber?

De Google Fiber teamet siterte de eksperimentelle konstruksjonsmetodene som ble brukt i Louisville som årsaken bak feil . Denne distribusjonsteknikken, kalt "nanotrenching", aktivert Google Fiber å distribuere fiber med høyere hastighet og lavere kostnad.

Anbefalt: